Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμός : Σεισμός στη Σάμο: Πολύ αισθητός στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ) | ΔΙΕΘΝΗ | thepressroom.gr

Σεισμός : Σεισμός στη Σάμο: Πολύ αισθητός στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ) | ΔΙΕΘΝΗ | thepressroom.gr. Να είστε προετοιμασμένοι για μετασεισμούς και σχεδιάστε πού θα προστατευθείτε όταν αυτοί συμβούν. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ο σεισμός ήταν 6 ρίχτερ. Ο σεισμός ορίζεται ως η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Ο γεράσιμος χουλιάρας δήλωσε στο ραδιόφωνο του «πρώτου θέματος» ότι το πιθανότερο είναι ότι ο σεισμός των 6 ρίχτερ ήταν και ο κύριος, ωστόσο υπογράμμισε ότι «αυτό δεν πρέπει να είναι. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο εντοπίστηκε 13 χιλιόμετρα ανατολικά της ναυπάκτου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα οκτώ χιλιόμετρα.

Μετά την πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση των 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που εκδηλώθηκε σήμερα στις 12:16 το μεσημέρι , στην περιοχή της ελασσόνας θεσσαλίας, το κέντρο επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις σεισμοί της τάξης των 5 ρίχτερ, ενώ έχουν περάσει «ισως να σημειωθεί κάποιος μετασεισμός με σχετικά μεγάλο μέγεθος, της τάξης του 5 με 5,5, αλλά νομίζω ότι ο κύριος σεισμός ήταν αυτός που έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χλμ. Το εστιακό βάθος ήταν στα 7,8 χλμ. Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο την ελασσόνα, σημειώθηκε στις 12.16 το μεσημέρι, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων από καταρρεύσεις τοίχων και λοιπές υλικές ζημιές.

Σεισμός στη Σάμο: Ο Στρατός ξηράς στο πλευρό των πληγέντων | ΦΩΤΟ
Σεισμός στη Σάμο: Ο Στρατός ξηράς στο πλευρό των πληγέντων | ΦΩΤΟ from www.daynight.gr
Σεισμική δόνηση αναστάτωσε το νησί λίγο μετά το 2 το μεσημέρι της κυριακής. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο, καλαμπάκα, κοζάνη και θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων), σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00. Ο γεράσιμος χουλιάρας δήλωσε στο ραδιόφωνο του «πρώτου θέματος» ότι το πιθανότερο είναι ότι ο σεισμός των 6 ρίχτερ ήταν και ο κύριος, ωστόσο υπογράμμισε ότι «αυτό δεν πρέπει να είναι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ο σεισμός ήταν 6 ρίχτερ. A mild #earthquake of magnitude ml=4.0, was registered at 16km nw of #néonkarlovásion, region of #βορείουαιγαίου. Η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα αισθητή, ενώ έλαβε χώρα ο συγκεκριμένος σεισμός δεν προκάλεσε υλικές ζημιές στην περιοχή, ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ 16 χιλιόμετρα νοτιδυτικά της ελασσόνα. Ήταν επιφανειακός και γι' αυτό τον λόγο έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές στην αττική.

Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλίαο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλία έγινε αισθητός μέχρι και στην αθήνα.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ο σεισμός ήταν 6 ρίχτερ. «ταρακουνήθηκαν» τα επτάνησα και πιο συγκεκριμένα το νησί των αντικυθήρων. Αυτό είναι το σπίτι του ηλικιωμένου που απεγκλωβίστηκε μετά την κατάρρευση. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις σεισμοί της τάξης των 5 ρίχτερ, ενώ έχουν περάσει «ισως να σημειωθεί κάποιος μετασεισμός με σχετικά μεγάλο μέγεθος, της τάξης του 5 με 5,5, αλλά νομίζω ότι ο κύριος σεισμός ήταν αυτός που έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα αισθητή, ενώ έλαβε χώρα ο συγκεκριμένος σεισμός δεν προκάλεσε υλικές ζημιές στην περιοχή, ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Νέος σεισμός 4,1 ρίχτερ στη ναύπακτο. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). Να είστε προετοιμασμένοι για μετασεισμούς και σχεδιάστε πού θα προστατευθείτε όταν αυτοί συμβούν. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά» το μεσοχώρι και το δαμάσι είναι τα δυο χωριά που σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ που «χτύπησε» τη θεσσαλία και είχε επίκεντρο την ελασσόνα και τον τύρναβο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός έγινε στις 12:16, ήταν 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ 16 χιλιόμετρα νοτιδυτικά της ελασσόνα. Ο σεισμός ορίζεται ως η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Τον σεισμό αναθεώρησε και το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο υπολογίζοντας στα 6,2 τα ρίχτερ. Koeri νιώσατε αυτό το σεισμό?, πείτε μας!

«ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός, ήταν επιφανειακός και προέρχεται από πολύ γνωστό ρήγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο, καλαμπάκα, κοζάνη και θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων), σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική και τη θεσσαλονίκη. Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλίαο ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ στη θεσσαλία έγινε αισθητός μέχρι και στην αθήνα. Το εστιακό βάθος ήταν στα 7,8 χλμ.

Σεισμός 6,7 βαθμών στη Σάμο - Συνδρομή από τις ένοπλες δυνάμεις και με ελικόπτερα
Σεισμός 6,7 βαθμών στη Σάμο - Συνδρομή από τις ένοπλες δυνάμεις και με ελικόπτερα from videoadsalpha.akamaized.net
Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο την ελασσόνα, σημειώθηκε στις 12.16 το μεσημέρι, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων από καταρρεύσεις τοίχων και λοιπές υλικές ζημιές. Ο σεισμός των 6 ρίχτερ σε ορεινή περιοχή του τυρνάβου, 20 χιλιόμετρα από τη λάρισα και την ελασσόνα, τάραξε τους πολίτες της τουλάχιστον 30 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές στην περιοχή μεσοχώρι του δήμου ελασσόνας από τον ισχυρό σεισμό των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα. O σημερινός σεισμός στη βόρεια θεσσαλία είναι «ισχυρότερος από ό,τι νομίζαμε αρχικά» το μεσοχώρι και το δαμάσι είναι τα δυο χωριά που σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές από τον σεισμό των 6,3 ρίχτερ που «χτύπησε» τη θεσσαλία και είχε επίκεντρο την ελασσόνα και τον τύρναβο. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου, στην λάρισα. Μικρές είναι οι ζημιές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στην πόλη της λάρισας από τον ισχυρό σεισμό των 6 βαθμών ρίχτερ που έπληξε την περιοχή. Το επίκεντρο υπολογίστηκε σε βάθος 8 χιλιομέτρων και η σεισμική δόνηση έγινε. A mild #earthquake of magnitude ml=4.0, was registered at 16km nw of #néonkarlovásion, region of #βορείουαιγαίου. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3.

Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, με επίκεντρο την ελασσόνα, σημειώθηκε στις 12.16 το μεσημέρι, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων από καταρρεύσεις τοίχων και λοιπές υλικές ζημιές.

Το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χλμ. Iσχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην ελασσόνα. Και σε αυτές τις περιοχές τα δίκτυα τηλεπικοινωνίας τόσο στην κινητή, όσο και στην σταθερή τηλεφωνία, έχουν πολλά προβλήματα. Ειδικότερα σεισμός ο οποίος έγινε αισθητός στην αττική και σε αρκετές περιοχές της χώρας (υπάρχουν αναφορές από καρδίτσα, τρίκαλα, βόλο, καλαμπάκα, κοζάνη και θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων), σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00. Ήταν επιφανειακός και γι' αυτό τον λόγο έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές στην αττική. © eurokinissi σκηνές στήνονται στο γήπεδο μεσοχωρίου. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και την αττική. Να είστε προετοιμασμένοι για μετασεισμούς και σχεδιάστε πού θα προστατευθείτε όταν αυτοί συμβούν. Τον σεισμό αναθεώρησε και το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο υπολογίζοντας στα 6,2 τα ρίχτερ. A mild #earthquake of magnitude ml=4.0, was registered at 16km nw of #néonkarlovásion, region of #βορείουαιγαίου. Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην αττική και τη θεσσαλονίκη. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). Μετά την πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση των 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που εκδηλώθηκε σήμερα στις 12:16 το μεσημέρι , στην περιοχή της ελασσόνας θεσσαλίας, το κέντρο επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος.

Και σε αυτές τις περιοχές τα δίκτυα τηλεπικοινωνίας τόσο στην κινητή, όσο και στην σταθερή τηλεφωνία, έχουν πολλά προβλήματα. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Σεισμός 6 ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη θεσσαλία, 16 χλμ νότια της ελασσόνας. A mild #earthquake of magnitude ml=4.0, was registered at 16km nw of #néonkarlovásion, region of #βορείουαιγαίου. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και την αττική.

Σεισμός στη Σάμο: Κλειστό το αεροδρόμιο | kontranews.gr
Σεισμός στη Σάμο: Κλειστό το αεροδρόμιο | kontranews.gr from kontranews.gr
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις σεισμοί της τάξης των 5 ρίχτερ, ενώ έχουν περάσει «ισως να σημειωθεί κάποιος μετασεισμός με σχετικά μεγάλο μέγεθος, της τάξης του 5 με 5,5, αλλά νομίζω ότι ο κύριος σεισμός ήταν αυτός που έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σεισμός 6 ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη θεσσαλία, 16 χλμ νότια της ελασσόνας. Επιλέξτε ένα ασφαλή χώρο συνάντησης μετά το σεισμό ο οποίος να βρίσκεται Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και την αττική. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου, στην λάρισα. Koeri νιώσατε αυτό το σεισμό?, πείτε μας! Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ο σεισμός ήταν 6 ρίχτερ. Μετά την πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση των 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που εκδηλώθηκε σήμερα στις 12:16 το μεσημέρι , στην περιοχή της ελασσόνας θεσσαλίας, το κέντρο επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ο σεισμός ήταν 6 ρίχτερ.

Μετά την πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση των 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που εκδηλώθηκε σήμερα στις 12:16 το μεσημέρι , στην περιοχή της ελασσόνας θεσσαλίας, το κέντρο επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις σεισμοί της τάξης των 5 ρίχτερ, ενώ έχουν περάσει «ισως να σημειωθεί κάποιος μετασεισμός με σχετικά μεγάλο μέγεθος, της τάξης του 5 με 5,5, αλλά νομίζω ότι ο κύριος σεισμός ήταν αυτός που έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Koeri νιώσατε αυτό το σεισμό?, πείτε μας! Ο γεράσιμος χουλιάρας δήλωσε στο ραδιόφωνο του «πρώτου θέματος» ότι το πιθανότερο είναι ότι ο σεισμός των 6 ρίχτερ ήταν και ο κύριος, ωστόσο υπογράμμισε ότι «αυτό δεν πρέπει να είναι. Η σεισμική δόνηση ήταν ιδιαίτερα αισθητή, ενώ έλαβε χώρα ο συγκεκριμένος σεισμός δεν προκάλεσε υλικές ζημιές στην περιοχή, ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στη ζάκυνθο. © eurokinissi σκηνές στήνονται στο γήπεδο μεσοχωρίου. Πολύ ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ στην ελασσόνα που έγινε αισθητος σε όλη τη θεσσαλία.λεπτομέρειες σε λίγοτο γαλλικό πρακτορείο κάνει λόγο για σεισμό εντάσεως 6,3. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ο σεισμός ήταν 6 ρίχτερ. Τον σεισμό αναθεώρησε και το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο υπολογίζοντας στα 6,2 τα ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ο σεισμός ήταν 6 ρίχτερ. «ταρακουνήθηκαν» τα επτάνησα και πιο συγκεκριμένα το νησί των αντικυθήρων. Σεισμό μεγέθους 5,9 ρίχτερ δείχνει η αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου.

Post a Comment for "Σεισμός : Σεισμός στη Σάμο: Πολύ αισθητός στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ) | ΔΙΕΘΝΗ | thepressroom.gr"