Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ramo Neden Bu Hafta Yok - 17isg8lpgaav6m

Ramo Neden Bu Hafta Yok - 17isg8lpgaav6m. Fakat show tv'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi ramo bu akşam yayınlanmayacak. Nedeni show tv'deki bir yayınla ortaya çıktı. Herkese merhabalar, onbirinci bölümünü seyrettiğimiz ramo dizisi;31 mart salı günü onikinci bölümü ekranlara gelmesi bekleniyordu;çoğu dizi gibi çekimlere. Show tv'nin haftalık yayın akışında ramo dizisine yer verilmedi. Ramo dizisinin bu akşam show tv yayın akışında bulunmaması izleyicilerin ramo neden yok araştırmalarını hızlandırdı.

Başrollerinde murat yıldırım ve esra bilgiç'i buluşturan ramo her hafta cuma akşamı saat 20:00'da yayınlanıyor. Peki ama ramo neden yok yeni bölüm ne zaman? Show tv 12 mart yayın akışında ramo'nun yer almaması dizinin akıbetinin araştırılmasına neden oldu. Arama motorları üzerinden ramo bu hafta yayınlanacak mı? Dizi sesinde koronovirüs vakalarının artması nedeniyle ramo dizisinin bu hafta ekranlara gelmesi gereken bölümü yayınlanmayacak.

Cdjngp Nbw6ogm
Cdjngp Nbw6ogm from i.ytimg.com
Dizi sesinde koronovirüs vakalarının artması nedeniyle ramo dizisinin bu hafta ekranlara gelmesi gereken bölümü yayınlanmayacak. Yeni bölümün ise ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi yok… Murat yıldırım ve esra bilgiç'in başrollerini paylaştığı ramo dizisinin setinde koronavirüs kapan kişiler olduğu ve bu nedenle de çekimlerin durdurulduğu öğrenilmişti. Bkm filmin kanala 1 hafta ara verilsin teklifinin gerekçelerini belirteceğiz. Ancak ramo bu hafta ekranlarda yer almadı. Bölümü beklerken, ramo'dan kötü haber geldi. Bölüm bu hafta show tv yayın akışından çıkarıldı. Son bölümü 1 ocak akşamında yayınlanmayacak.

Güzel ve başarılı başrol oyuncu esra bilgiç ramo dizisiyle ilgil sosyal medyadan paylaşımı herkesin yüreğine su serpti.

Show tv ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi ramo, bu hafta yayın akışında yer almaması nedeniyle dizinin sıkı takipçileri tarafından merak konusu oldu. Dolayısıyla ramo'nun bu hafta yayınlanmamasının nedeni setteki vaka sayısı olduğu öne sürüldü. Ramo dizisi yeni bölümü koronavirüs nedeniyle ekrana gelmeyecek! Sevilen dizi, gelecek hafta yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Ekranların sevilen dizisi, her hafta cuma akşamları izleyen karşısına çıkıyor. 12 mart ramo var mı? İşte merak edilen tüm detaylar. Dizinin izleyici kitlesi, ramı bu hafta neden yok? Bu konuda sizlere ramo dizisine neden 1 hafta ara verildiğini açıklayacağız. Ramo bugün neden yok, bitti mi? Ramo'nun bu hafta neden yayınlanmadığı merak konusu oldu. Birsen altuntaş'ın haberine göre, ramo dizi setinde korona riski yaşandığı gerekçesiyle dizinin yeni bölümü bu hafta ekranda olmayacak. Ramo bu hafta yok mu sorusu diziyi takip eden pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya devam ediyor.

Ramo yeni bölüm show tv yayın akışında gözükmüyor. Ramo bu hafta yok mu sorusu diziyi takip eden pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya devam ediyor. Kaldırılmasının sebebi ise sette artan koronavirüs vakalarıydı. Ramo 12 mart cuma yayınlanmayacak mı? 12 mart 2021 cuma günü 36.

548mxn3jvrypnm
548mxn3jvrypnm from i.tv100.com
Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin hayranları ise ramo neden yok? sorusunu araştırmaya başladı. Ramo neden yayınlanmadı?' sorularına cevap aramaya başladı. Ramo dizisinin yeni bölümü 19 mart'ta ekranlarda olacak. 12 mart ramo var mı? Diziyi takip edenler ramo'nun bu hafta neden yayınlanmayacağını merak edip araştırıyor. Ramo dizisi yeni bölümü koronavirüs nedeniyle ekrana gelmeyecek! Bölümü beklerken, ramo'dan kötü haber geldi. Bkm filmin kanala 1 hafta ara verilsin teklifinin gerekçelerini belirteceğiz.

Cuma akşamlarının fenomen dizisi ramo bu hafta ekrana gelmeyecek.

Başrollerinde murat yıldırım ve esra bilgiç'i buluşturan ramo her hafta cuma akşamı saat 20:00'da yayınlanıyor. Cuma akşamları show tv ekranlarında yayınlanan ve oldukça yakından takip edilen ve fenomen dizilerden biri olan ramo'nun 27. Yeni bölümün ise ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi yok… Gazeteci birsen altuntaş'ın haberine göre, bu hafta ramo dizisi yayınlanmaya. Ramo dizisinin bu hafta yeni bölümünün ekrana neden gelmeyeceği merak konusu.birsen altuntaş'ın haberine göre; Ancak ramo bu hafta ekranlarda yer almadı. Ramo bu akşam var mi? 12 mart 2021 cuma günü 36. Yeni bölümü gelecek hafta 8 ocak cuma akşamında izleyenlerle buluşacak. Ramo dizisi 21 ocak 2020 salı günü yayınlanan ikinci bölümünde almış olduğu 8 oranındaki total reyting ile ilk hafta almış olduğu 7 oranındaki reytinglerin ardından oldukça başarılı bir sonuca imza attı ve uzun süre devam edeceğinin sinyallerini verdi. Dolayısıyla ramo'nun bu hafta yayınlanmamasının nedeni setteki vaka sayısı olduğu öne sürüldü. Ramo bu hafta yok mu sorusu diziyi takip eden pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya devam ediyor. En yakınında bir köstebek vardır ve bunu ortaya çıkarmak zorundadır.

Dizinin izleyici kitlesi, ramı bu hafta neden yok? Yeni bölümü gelecek hafta 8 ocak cuma akşamında izleyenlerle buluşacak. Nedeni show tv'deki bir yayınla ortaya çıktı. Ramo dizisi 21 ocak 2020 salı günü yayınlanan ikinci bölümünde almış olduğu 8 oranındaki total reyting ile ilk hafta almış olduğu 7 oranındaki reytinglerin ardından oldukça başarılı bir sonuca imza attı ve uzun süre devam edeceğinin sinyallerini verdi. Ancak gelecek hafta için endişelenen ve ramo'yu bekleyen izleyiciyi rahatlatan bölüm de hemen bu haberin arkasından geldi!

9p3wlq739nj9xm
9p3wlq739nj9xm from img.gazetevatan.com
12 mart cuma akşamı yayınlanması beklenen ramo 36. Yeni bölümün ise ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi yok… Kaldırılmasının sebebi ise sette artan koronavirüs vakalarıydı. İşte merak edilen tüm detaylar. Yeni bölümü gelecek hafta 8 ocak cuma akşamında izleyenlerle buluşacak. Ramo bu hafta neden yok sorusu izleyenlerin gündemine geldi. Ramo bu hafta var mı merakla araştırılıyor. Ramo bu akşam var mi?

12 mart ramo var mı?

12 mart cuma akşamı yayınlanması beklenen ramo 36. Birsen altuntaş'ın haberine göre, ramo dizi setinde korona riski yaşandığı gerekçesiyle dizinin yeni bölümü bu hafta ekranda olmayacak. Cuma günü ramo yerine güldür güldür show yeni bölümü yer alacak. Son bölümü 1 ocak akşamında yayınlanmayacak. Haberlermagazin haberleri ramo neden yok, bitti mi? Yeni bölümün ise ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi yok… Ramo dizisi yeni bölümü koronavirüs nedeniyle ekrana gelmeyecek! Başrollerinde murat yıldırım ve esra bilgiç'i buluşturan ramo her hafta cuma akşamı saat 20:00'da yayınlanıyor. Dolayısıyla ramo'nun bu hafta yayınlanmamasının nedeni setteki vaka sayısı olduğu öne sürüldü. Ancak ramo dizisi bu hafta yayın akışından kaldırıldı. Yeni bölümü gelecek hafta 8 ocak cuma akşamında izleyenlerle buluşacak. Sevilen dizi, gelecek hafta yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Bölümün neden yayınlanmadığı ise büyük bir merak konusu oldu.

Post a Comment for "Ramo Neden Bu Hafta Yok - 17isg8lpgaav6m"